Майсторите тестват корпуса на релса за завеси Norgips
новини

Майсторите тестват корпуса на релса за завеси Norgips

Norgips предлага три продукта, които могат да се използват бързо и лесно, независимо дали довършвате къщата си или извършвате малък ремонт в апартамента си. Това са:

  • корпус за скриване на корниз за завеси
  • рафт за LED осветление
  • корпус за скриване на санитарни инсталации

Всички тези продукти са изработени от импрегниран гипсокартон и съдържат елементите, необходими за монтажа им (профили, винтове, дюбели). Допълнително предимство на тези продукти е фактът, че не е необходимо да се наемат професионалисти за сглобяването им - инструкцията, включена в комплекта, показва следващите етапи на сглобяване по прост и достъпен начин. Всичко това прави продукта предназначен и за майстори и любители на Направи си сам.

Нашето вдъхновение за "направи си сам" беше причината да започнем сътрудничество с блога majsterki.pl. Жените от този сайт са любителки на чука, бормашината и всички инструменти, с които могат да преправят, ремонтират и създават нещо сами. По време на ремонта на хола, те решават да използват нашия продукт - готов корпус за релса за завеси. В статията просто и ясно са показани стъпките на монтаж и зашеметяващият краен резултат от метаморфозата - елегантно, модерно завършване на прозорците, което придава характер на целия интериор.

Прочетете статията в блога https://majsterki.pl/diy/jak-urzadzic/jak-zamaskowac-karnisz-testujemy-obudowe-kartonowo-gipsowa

И вижте видеоклипа с инструкции за монтаж:

Папка с документи
Папка с документи
close

Папката за документи е мястото, където можете да съхранявате избрани файлове за изтегляне и калкулации за разхода на материали.

Кликнете върху "Към папката" на който и да е документ или калкулация.

Благодарение на папката лесно ще подготвите документацията за Вашата инвестиция, съдържаща:

  • техническа документация на продуктите и решенията
  • калкулацията за разхода на материали
  • обобщен списък на продуктите
  • заглавна карта с параметри на инвестицията
Изтеглете ZIP Изтеглете ZIP
Изтеглете PDF Изтеглете PDF
Изпратете na @ Изпратете na @
 Изчистване на папката
Затвори
нагоре