Запознайте се по-добре с NORGIPS - Вашият надежден доставчик на системи за сухо строителство

Ние сме с Вас от 1993 г. - винаги, когато имате нужда от доказани, стандартни и ефективни решения.

Присъстваме на полския пазар от 1993 г.

Продаваме в повече от 12 държави по света

Всички наши продукти притежават съответните сертификати

Произвели сме над 1 милиард м² гипсокартонени плоскости

За фирмата

Ние сме международна фирма произхождаща от Норвегия, присъстваща в 12 европейски държави. От 1993 г. системно развиваме продажбите на нашите продукти в Полша и други европейски страни. Нашите експерти активно подкрепят дистрибуторите и изпълнителите на целия континент.

Ние сме един от водещите производители на висококачествени цялостни системи преградни стени, окачени тавани, стенни и таванни облицовки, обшивки на тавански помещения и сухи замазки. Norgips е почти синоним на гипсокартонените плоскости в Полша.

Благодарение на нашето присъствие на полския пазар от близо 30 години, ние предлагаме доказани продукти с най-високо качество, които са безопасни, удобни за използване и лесни за инсталиране. Всички наши продукти се подлагат на лабораторни тестове и имат декларации за експлоатационни показатели и други необходими документи, които позволяват използването им в жилищни и обществени сгради.

Независимо от естеството на строителните работи, независимо дали става въпрос за ремонт на апартаменти, къщи или нови жилищни сгради в Полша или в чужбина:

ИКОНОМИСВАМЕ ВРЕМЕ И РАЗХОДИ, като предлагаме на ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ достъп до знания, доказани продукти и решения, които осигуряват 100% ефективност.

ПОДКРЕПЯМЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ, така че изградените и ремонтирани от тях съоръжения да ОТГОВАРЯТ НА ИЗИСКВАНИЯТА по отношение на ПРОТИВОПОЖАРНАТА ЗАЩИТА, ТЕРМИЧЕН КОМФОРТ, НАДЕЖДНОСТ и да създават УДОБНИ, ТИХИ и БЕЗОПАСНИ места за дълги години.

Мисия и визия

Мисия и визияНашата визия е да бъдем доставчик на продукти за сухо строителство, които професионалните клиенти от Полша и останалите европейски страни да търсят отново и отново. Марката Norgips да бъде най-популярният избор в областта на материалите за сухо строителство, при което да помагаме на изпълнителите и домашните майстори да вършат работата си, предлагайки им подкрепа при необходимост. Нашата мисия се основава на следните елементи:

 • Улесняваме професионалистите в областта на ремонтите и строителството, като предлагаме надеждни и лесни за използване продукти, аксесоари и решения, които рационализират работата, спестяват време и ресурси.
 • Помагаме и споделяме своя опит, за да може всеки да улесни и извършва по-ефективно дейностите по сухото строителство, постигайки желания ефект.

Подкрепяме нашите бизнес партньори и контрагенти в тяхното развитие - предоставяме им подходящи решения и ги съветваме, така че работата им да бъде оценявана по достойнство.

Misja i wizja
Norgips to

NORGIPS е:

 • Доказани продукти, използвани от полските професионалисти в продължение на почти 30 години
 • Цялостни системи и решения за сухо строителство
 • Надеждна логистика
 • Достъп до необходимите знания (технически материали, уроци и виде, съвети)
 • Високо качество на конкурентна цена
 • Продуктите притежават необходимата документация, включително сертификати и декларации за експлоатационни характеристики
 • Създаване и подобряване на иновативни решения в рамките на лабораторните тестове
 • Подкрепа за търговските партньори и изпълнители, където и когато е необходимо
NORGIPS 2021 България
Папка с документи
Папка с документи
close

Папката за документи е мястото, където можете да съхранявате избрани файлове за изтегляне и калкулации за разхода на материали.

Кликнете върху "Към папката" на който и да е документ или калкулация.

Благодарение на папката лесно ще подготвите документацията за Вашата инвестиция, съдържаща:

 • техническа документация на продуктите и решенията
 • калкулацията за разхода на материали
 • обобщен списък на продуктите
 • заглавна карта с параметри на инвестицията
Изтеглете ZIP Изтеглете ZIP
Изтеглете PDF Изтеглете PDF
Изпратете na @ Изпратете na @
 Изчистване на папката
Затвори
нагоре