Обучение по сухо строителство
новини

Обучение по сухо строителство

През март 2021 г. Norgips е поканена от Pomp Serwis s.c. за провеждането на два двудневни курса за обучение по сухо строителство.


Нашите технически консултанти предоставиха на участниците солидна порция знания. Обучението включваше на теория и практика. В теоретичния блок на обучението бяха разгледани наличните в офертата на Norgips продукти, необходими за монтажа на гипсокартонени плоскости, калкулатори за изчисляване на материалите, сертифицирани системи Norgips и много други теми.


Основната част от обучението, обаче, беше практиката. По време на тази част от обучението участниците научиха как да изграждат правилно, наред с другото, преградна стена от гипсокартон, правилно да изградят таванско помещение, да обърнат покривен прозорец и монтират профили. Те научиха и как по ефективно да изпълняват своята работа и да подобрят качеството й. И всичко това с нашите продукти. Атмосферата и доброто настроение продължиха през цялото време на обучението. Нашите обучители си пожелават повече такива обучения и участници, с които е удоволствие да се работи.


Надяваме се, че ще има още много възможности за такива срещи!

Папка с документи
Папка с документи
close

Папката за документи е мястото, където можете да съхранявате избрани файлове за изтегляне и калкулации за разхода на материали.

Кликнете върху "Към папката" на който и да е документ или калкулация.

Благодарение на папката лесно ще подготвите документацията за Вашата инвестиция, съдържаща:

  • техническа документация на продуктите и решенията
  • калкулацията за разхода на материали
  • обобщен списък на продуктите
  • заглавна карта с параметри на инвестицията
Изтеглете ZIP Изтеглете ZIP
Изтеглете PDF Изтеглете PDF
Изпратете na @ Изпратете na @
 Изчистване на папката
Затвори
нагоре