Лесен монтажЛесен монтаж

Изборът на системите на Norgips ще улесни работата Ви и ще Ви спести време

Гипсокартонът е строителен материал с много широк спектър на приложение.

Те са идеални за преградни стени, окачени фасади, окачени тавани, таванни облицовки, сухо строителство и изграждане на тавански помещения. Това решение улеснява безпроблемното изпълнение дори на сложни проекти и не изисква голям опит, за да се постигне желаният ефект.

Икономия на време

Няма съмнение, че използването на гипсокартон значително намалява времето за строителство.

Сухото строителство, както подсказва наименованието, се извършва без използване на вода. Това е много важно предимство, тъй като не се налага да чакаме със седмици мазилката да изсъхне, а можем веднага да започнем допълнителните довършителни работи.

Друго предимство на гипсокартона е лекотата на материала. За сравнение, стена, изградена от гипсови блокчета, е три пъти по-тежка, а тази от силикатни блокчета е дори пет пъти по-тежка. Леките плоскости могат да се носят, без да се натоварва твърде много гръбначният стълб.

Забравете за разрушителните ремонти

Ремонтът обикновено се свързва с дълъг процес, който значително затруднява живота на собственика на жилището. Гипсокартонът помага да се разчупи този стереотип.

Използването на готовите системи на Norgips не изисква напускане на помещенията от обитателите за времето на строителните работи, дори при полагането на пода - т.нар. суха замазка. Необходими са Ви само гипсокартон и подложка от полистирол, минерална вата, перлит или керамзит. Още на следващия ден можете да стъпите върху прясно положената суха замазка и веднага да започнете да полагате подови настилки (паркет, панели, теракота), което е нереалистично, когато използвате обикновена замазка.

Свобода за създаване на персонализирани констукции

Гипсокартонените плоскости позволяват да се осъществи мечтата Ви за идеално гладки стени, върху които най-разнообразните цветове боя и тапети изглеждат перфектно.

С помощта на гипсокартон с дебелина 6,5 mm можем да изработим окачени тавани, извивки и арки. Благодарение на неговата здравина, потвърдена от изпитванията, шкафовете, рафтовете и другите предмети, предвидени в проекта, могат да бъдат закрепени към стените без никакви притеснения. За повече информация относно правилата за натоварване на гипсокартон кликнете тук.

Строителството с гипсокартон също така дава възможност за ефективно изграждане на високи стени - до 11 метра. При традиционните технологии това е сложно и трудоемко. Нещо повече, благодарение на готовите системи можем почти свободно да определяме параметрите на стените, като например огнеустойчивост, дебелина и звукоизолация. Просто намерете правилното решение съответстващо на желаната функция.

Системите Norgips означават по-добър краен резултат на по-ниска цена.

NORGIPS система за окачен таван - стъпка по стъпка
NORGIPS система за преградна стена с единичен слой от гипсокартонени плоскости - стъпка по стъпка
NORGIPS Extra Finish
Готова довършителна шпакловъчна смес за шпакловка на фугите между гипсокартонени плоскост…
NORGIPS S GKB 9,5 мм тип A
Стандартна гипсокартонена плоскост
NORGIPS S GKB 12,5 мм тип A
Стандартна гипсокартонена плоскост
NORGIPS S GKBI 12,5 мм тип Н2
Импрегнирана плоскост с повишена устойчивост на влага
Изпратете съобщението

Уважаеми госпожи и господа,
сигурността на личните Ви данни е много важен въпрос за нас. Поради това Ви предоставяме информация за личните данни, които обработваме. Administratorem danych osobowych jest Norgips Sp. z o.o. z siedzibą w /02-634/ Warszawie, ul. Рацлавицка 93 Вашите данни ще бъдат обработвани за обслужване на изпратеното запитване.
Повече по въпроса можете да прочетете в нашата Политика за поверителност.

Този сайт е защитен с reCAPTCHA и за него се прилагат Политиката за поверителност и Условията за ползване на Google.

Папка с документи
Папка с документи
close

Папката за документи е мястото, където можете да съхранявате избрани файлове за изтегляне и калкулации за разхода на материали.

Кликнете върху "Към папката" на който и да е документ или калкулация.

Благодарение на папката лесно ще подготвите документацията за Вашата инвестиция, съдържаща:

  • техническа документация на продуктите и решенията
  • калкулацията за разхода на материали
  • обобщен списък на продуктите
  • заглавна карта с параметри на инвестицията
Изтеглете ZIP Изтеглете ZIP
Изтеглете PDF Изтеглете PDF
Изпратете na @ Изпратете na @
 Изчистване на папката
Затвори
нагоре