ИздържливостИздържливост

Издържливост гипсокартонените плоскости Norgips

Вътрешните стени са елементът, който придава характер на всяко пространство.

Те определят разделението и подреждат функциите. Те отговарят за оформлението и сигурността на помещенията. Затова при планирането на строителството си струва да изберете продукти, които са издръжливи и дълготрайни.

Неограничени възможности за подреждане

Функционалността е също толкова важна, колкото и безопасността. Независимо дали търсите решения за Вашия дом, офис или за обществени сгради, сухото строителство може да отговори на всички Ваши нужди.

Благодарение на лекото тегло и лесния монтаж, можем да създадем мечтания интериор във всеки стил. Ами издръжливостта? В края на краищата, на стените окачваме не само снимки, огледала или картини, но и шкафове, телевизори. Гипсокартонът е много здрав материал, който може да бъде натоварен с големи тежести без никакви притеснения. Кухненските шкафове, рафтовете, пълни с книги или папки, не представляват проблем. Преди да бъдат пуснати на пазара, продуктите Norgips трябва да преминат редица лабораторни тестове. Въз основа на тях се определя точно допустимото тегло на натоварване. При единична стена от гипсокартонена плоскост това са 40 kg на линеен метър, а при двойна стена от гипсокартон - до 70 kg на линеен метър. По този начин се създават изпитани и надеждни решения, които са съобразени с предназначението на сградата.

Лесен монтаж

Крепежните елементи, използвани за окачване на предмети както на тавана, така и на стените от гипсокартон Norgips, се монтират значително по-лесно от тези, използвани в традиционното строителство. Броят и разположението на дюбелите Molly може да се регулира в зависимост от натоварването и дебелината на гипсокартона. Това е много прост метод на монтаж, който не изисква използването на мощна ударна бормашина.

Системите на Norgips са гаранция за издръжливост и надеждност при създаването на модерни и функционални интериори.

NORGIPS S GKF 12,5 мм тип DF
Огнеустойчива гипсокартонена плоскост
Хартиена лента с метална вложка
Хартиена лента с метална вложка за укрепване на вътрешни и външни ъгли.
NORGIPS Extra Finish
Готова довършителна шпакловъчна смес за шпакловка на фугите между гипсокартонени плоскост…
Изпратете съобщението

Уважаеми госпожи и господа,
сигурността на личните Ви данни е много важен въпрос за нас. Поради това Ви предоставяме информация за личните данни, които обработваме. Administratorem danych osobowych jest Norgips Sp. z o.o. z siedzibą w /02-634/ Warszawie, ul. Рацлавицка 93 Вашите данни ще бъдат обработвани за обслужване на изпратеното запитване.
Повече по въпроса можете да прочетете в нашата Политика за поверителност.

Този сайт е защитен с reCAPTCHA и за него се прилагат Политиката за поверителност и Условията за ползване на Google.

Папка с документи
Папка с документи
close

Папката за документи е мястото, където можете да съхранявате избрани файлове за изтегляне и калкулации за разхода на материали.

Кликнете върху "Към папката" на който и да е документ или калкулация.

Благодарение на папката лесно ще подготвите документацията за Вашата инвестиция, съдържаща:

  • техническа документация на продуктите и решенията
  • калкулацията за разхода на материали
  • обобщен списък на продуктите
  • заглавна карта с параметри на инвестицията
Изтеглете ZIP Изтеглете ZIP
Изтеглете PDF Изтеглете PDF
Изпратете na @ Изпратете na @
 Изчистване на папката
Затвори
нагоре